?

Log in

No account? Create an account
 
 
01 October 2012 @ 09:35 pm
Come- back~ Yes, we can!!!  
Hello, minna! Pentru cei ce nu ma cunosc inca, Luiza ma numesc si sunt membrul fondator al aceste comunitati! Gomen ca nu am mai fost prea active pe aici, dar cu mine plecata din tara si putin acces la internet si cu Mara- chan ocupata, nu prea s-a mai intamplat nimic pe aici. Aaaaanyway, I am back, more excited than ever and I bear good news! Incet, incet, o sa imi reiau responsabilitatile in aceasta comunitate si voi incepe sa organizez cat mai multe activitati!
Pentru anul acesta avem cateva proiecte precum:
04.10.2012: J-pop Meeting in Cluj (Ceainaria Sakura, ora 18:00), cu tema Nostalgia;
02.11.2012: J-pop Meeting in Bucuresti ( detaliile nu au fost stabilite inca, ramane sa anuntam cat de curand)
03-04. 11. 2012: J-music Stand in cadrul conventiei de manga si anime Nijikon (va asteptam cu muzica, proiectii, si cu cateva surprize!)
Decembrie: cel mai probabil vom organiza un alt eveniment legat de muzica pop japoneza, precum si niste concursuri special creeate pentru fani. (detaliile nu au fost stabilite inca).
Si acestea nu sunt toate evenimentele ce va asteapta in acest an!
De asemenea, in curand vom lansa si o pagina de Facebook a comunitatii pentru a fi mai usor sa ne contactam, sa discutam si sa anuntam/ organizam evenimentele si activitatile acestei comunitati.
Sper sa va revad cat de curand sau sa va cunosc cat de curand pe toti si sper ca de acum incolo sa fac aceasta comunitate cat mai activa posibil, dar pentru asta o sa avem nevoie si de ajutorul vostru. Asadar, asteptam intotdeauna propuneri, pareri si feed-back.

Love love love,
Luiza- chan!
 
 
 
nemesys_himenemesys_hime on October 1st, 2012 07:37 pm (UTC)
Ma bucur sa vad ca a mai ramas lume pe aici... I was worried...